Tänä vuonna pääsiäinen pääsi vähän varkain yllättämään. Koristelut ovat ihan minimissä, eikä meinattu edes muistaa oksien koristelua. Sanni tarttui sitten reippaana tyttönä hommiin ja saatiin maljakollinen iloisen värisiä oksia koristeeksi.

Suklaamunia sentään muistettiin hommata. Ja maistellakin :-)

Sillan oli tyytyminen pikkuruisiin munan muotoisiin hedelmäkarkkeihin. Ei ole kukaan fiksu vielä keksinyt 'suklaamunaa' jossa ei olisi laktoosia, eikä suklaata. Laitan siis tilaukseen laktoosittoman valkosuklaamunan, jonka sisällä olisi tietysti yllätyskin.

Muuten Sillan yliherkkyyksille kuuluu aika hyvää. Yölliset vatsakivut ja ilmavaivat ovat jo melkein historiaa tai ainakin todella satunnaisia ongelmia. Iho oireilee välillä aika pahastikin, mutta ahkeralla rasvauksella ei ole kutinat pahemmin yöllä vaivanneet. Pikku neiti nukkuu jopa 5-6 yötä putkeen, siis ihan illasta aamuun. Aika myöhäisestä illasta aikaiseen aamuun, mutta kuitenkin. Pois jätettyihin ruoka-aineisiin lisättiin vielä maissi. Lista alkaakin olla jo melko pitkä, mutta olkoon. Tärkeintä on se että Sillalla olisi mahdollisimman hyvä olla.

Lisäsin muutaman kuvan Huhtikuun-kuvia sivulle.

Ja Sanni lisäsi kuvia omaan valokuvablogiinsa .