Eipä päässyt Sanni ilmapallo-ostoksile. Neiti-reppana sairastui keskiviikkoiltanan kuumeeseen. Koko tyttö hehkui kuin kekäle, mutta onnksi Panadolista oli apua. Eilisen ja vime yönkin oli tilanne samanlainen; kuume nousee aina takaisin kun lääkkeen vaikutus alkaa loppumaan. Nyt nukkuu vielä tuolla meidän isossa sängyssä pikkusiskonsa ja isänsä kanssa. Jospas tänään olisi jo parempi päivä ja alkaisi ruokakin maistumaan.

Vanhin isosisko viettää vappua muualla ja toiseksikin vanhin on reissussa kaverinsa perheen kanssa. Isoveli sentään on paikalla, hänelläkn tosin ystävä käymässä muutaman päivän. Onneksi ei jääty vapuksi ihan vain pikkuporukalle. Hommasin nimittäin vappuyllätykseksi jättimunkkipossun, siinä sitä on sokerihumalan ainesta moneksi päiväksi. Niin oli iso herkku, että piti leipomosta kantaa laatikossa kotiin.

Eilen Silla-pikkuinen ryömi kahteen kertaan noin vajaan puolen metrin pätkän. Nyt kun hän pyörii navan ympäri, kääntyilee ja vähän liikkukin, saakin olla aika tarkkana mihin tytön laskee puuhailemaan.