Alkaa säät taas viilenemään. Ihan hyvä oikeastaan, kun on ollut pitkään niin märkää ja kuraista. Tyttöjen ulkopuvut lapasineen ovat menneet lähes jokaisen ulkoilun jälkeen suoraan pesukoneeseen. Ja pimeätä! Etenkin kellojen siirron jälkeen. Nyt saa jo iltapäivästä alkaa valojen naputtelun päälle. Ja kun iskä tulee töistä on jo lähes liian pimeää ulkoiluun. Meidän pihen suurimpia ongelmia syksyn ja talven aikana onkin valonpuute. Aina suunnitellaan valaistuksen lisäämistä, mutta jostain syystä vain unohtuu. Ja nyt kun mietteissä olisi kotipaikkakunnan vaihdos ei tunnu järkevältä sijoittaa aikaa ja rahaa uusiin pihaprojekteihin.

Seuraavana kuva tytöistä leikkimässä yhdessä.

Yllättävän hyvin he tulevat toimeen keskenään. Tai ei se oikeastaan ole mikään yllätys. Suurin kiitos kuuluu Sannille joka on todella mahtava isosisko. Tottahan hänellekin tulee hetkiä jolloin pienemmän sisaren taitamattomuus ja ,välillä rajutkin otteet, harmittavat, mutta yleisestiottaen saa kyllä hakea kiltimpää siskoa kuin meidän Sanni <3

Tässä Sanni keittelee lauantai-aamun puuroa perheelle.

Tällä viikolla tytöt ovat ihmetelleet toiseksi vanhimman siskonsa paketoitua kättä. Sisko-parka mursi oikean kätensä peukalonivelen maanantaina. Nyt on käsi lastoitettu seuraaviksi kolmeksi viikoksi. Tuo tyttömme onkin sellainen seikkailija-luonteinen kiipeilyineen ja lautailuineen, että olenkin aina melkein 'odottanut jotain tapahtuvaksi'. Vaan nyt ei ollut edes kyseessä trampoliinilla sirkushyppely tai vaahteran ylimmillä oksilla keikkuminen. Ihan vain horjahti ja otti tukea jolloin peukku taittui.

Sillakin pikkuinen on vähän kipeänä. Nuha vaivaa aika kurjasti. Viime yön uni-saldo oli aamuyöstä puoli kahdesta aamu seitsemään.

Silti näin reippaana leikkii juuri nyt Sannin kanssa 'syömisleikkiä' tuossa sohvalla.