Terveiset Lontoosta!

Edellisen kirjoituksen jälkeen tapahtunutta;

Tiistaina 8. päivä tuli isi kotiin kesken työpäivän vatsataudissa. Keskiviikkona lähdin matkalle. Lento, perilletulo ja ilta sujui hyvin. Yöllä kahden aikoihin alkoikin sitten vatsaa kiertämään. Se yö menikin sitten lähes täysin vessan puolella. Torstaina oli voimat niin lopussa, että nukuin ja lepäilin hotellissa lähes koko päivän. Sen jälkeen pääsin vauhtiin ja sain kokea niin kakskerrosbussit, fish and chipsit kuin nähtävyydetkin. Kuljettiin Piccadilly Circuksella, shoppailtiin Harrodsilla ja käytiin Victorian asemalla laiturilla 9 3/4.

Ihastuin kovin Lontoon, ja sen asukkaiden, ystävällisyyteen. Aurinko pilkahteli päivittäin, eikä sateenvarjoja tarvittu kertaakaan. Aamukävely Hyde Parkissa, joutsenia ja koiranulkoiluttajia, katsellen oli mukava kokemus.

Kotiin oli aivan ihanaa palata. Pikkuiset nukkuivat ja silmiin nousi ihan kyyneleet kun heidät näin. Aamulla sainkin hurjasti pusuja ja haleja.

Uudestaan lähtisin mielelläni, mutta sitten otan kyllä enemmän perhettä mukaan. Ehkä miehen kanssa ihan kahdestaan tai sitten koko konkkaronkka suurkaupunkia kolumaan. Siellä ei kyllä tule aika pitkäksi.