Ensin kuva Sannin uudesta keittiöntuolista.

Me tehtiin tyttöjen (Sanni, kaksi isosiskoa ja Sannin kummi) kanssa sunnuntaina Tampereen IKEA-reissu. Noita korkeita lasten tuoleja olen himoinnut jo pari vuotta ja nyt vihdoin raaskin ne ostaa. Sillan tuoli on vielä laatikossaan kasaamattomana, mutta taidan senkin koota esim lapsivieraita varten. Ei varmaan kovinkaan kauan mene kun pikkuinenkin voi sitä itse käyttää. Sannikin jätti syöttötuolin pois kahden ikävuoden kieppeillä.

Varsinainen syy reissuumme oli pikkupöydän hankkiminen olohuoneeseen. Meillä on nyt tietokone yläkerrassa, eikä se oikein toimi. Etenkin jos meille tulee vielä ihan vastasyntynyt hoitoon, on yläkerrassa käyminen yhä vaikeampaa. Niinpä hommasimme läppärin olohuoneeseen ja sitä varten tarvittiin pieni pöytä. Kohta meillä onkin käytössä kätevä konepiste keskeisellä paikalla. Siinä voi laittaa vaikka kuvat kamerasta latautumaan ja odotellessa pestä perunat ruokaa varten.

Seuraavassa kuvassa tyttöjen isosiskon ja Sannin kummin tekemä juhannuskakku. Sen verran oli herkullinen että katosi suihin yhdellä istumalla.

Ja vielä kaksi kuvaa Sannista uima-altaalla.

Sanni on kyllä synnynnäinen vesipeto. Siinä missä meillä muilla menee aikaa totutella veteen ja valitella kylmyyttä, neiti vaan sujahtaa renkaaseensa ja käy uimaan.