No voi...

...eilen piti Naistenpäivän kunniaksi tarjota tuoreita sämpylöitä, mutta töitä oli sellainen kasa, että lopettelin vasta vähän ennen puolta yötä.

Mutta kai nämä 'maistuvat' vielä tänäänkin;

Nämä eivät olekaan mitään turhia leipäsiä, vaan ihan ranskalaista alkuperää. Kirjakauppojen alesta ostin kerrassaan mainion leipäkirjan. Nyt on jääkaapissa aina juuri valmiina, jos ja kun tuoreen leivän himo iskee. Yllättävin kirjasta oppimani asia on, ettei hiivaa tarvitse liottaa lämpimään nesteeseen. Ja hyvin kohoaa kuitenkin. Fiksuja nuo ranskalaiset :-)

Tälläisestä kirjasta on kyse;

 

Sunnuntaina oli tytöillä kiva päivä, kun nuorimmaisen kummi tuli kylään. Sanni pääsi esittelemään kaikki nukkensa ja Silla nauhoitustaitonsa. Sannilla on nimittäin junarataan kuuluva asemarakennus, johon voi nappia painamalla nauhoittaa esim kuulutuksia. Sillasta on kiva painaa nappia, sanoa; 'Tä', ja kuunnella sitten omaa ääntään.

 

Eilisellä neuvolakäynnillä tarkistettiin pienokaisen paino ja pituus. Olivat onneksi vähän nousussa. hoitaja oli sitä mieltä, että allergisoivien ruoka-aineiden välttäminen on parantanut muun syödyn ruoan imeytymistä. Saatiin lääkäriaika parin viikon päähän. Silloin jää lääkärin päätettäväksi otetaanko kokeita vaiko ei. Aion kyllä puhua kuin Ruuneberi että tekisivät kaiken mikä nyt vain on inhimmillisesti järkevää.

 Pari ulkoilukuvaa maaliskuun sivulla.