Kiitokset Miialle tästä tunnustuksesta :-)

Ohje oli jakaa tämä seitsemälle bloggaajalle ja kertoa itsestäni seitsemän asiaa. Nyt aluksi haluan antaa tämän eteenpäin LorealBlondille. Ole Hyvä!

Mietin noita seitsemää asiaa. Tämä meidän blogihan kertoo Sannista ja Sillasta, ei minusta. Lukijakuntanikin on lähinnä tyttöjen sukulaisia, kummeja jne.

Tuntuu siis sopivalta paljastaa asioita pikku neideistä :-)

1. Epäilen ettei Sillalla ole makuaistia. Hän nimittäin syö kaiken, ei ikinä irvistele tai sylje mitään pois. Ilmekään ei edes nyt, kun vaihdettiin tavallinen maito soijaan ja kaurajuomaan, värähtänytkään.

2. Sanni juttelee unissaan. Perua äidiltä, myönnän.

3. Silla rakastaa paperia. Siis syötävässä muodossa. Ja Sillan mielestä KAIKKI paperi on syötävässä muodossa.

4. Sannin lempisanonta on ;'Tämä se on elämää!' Hän sanoo sen kun syö jäätelöä, loikoilee isänsä kanssa isossa sängyssä tai vaikka katsellessaan telkkarista lempiohjelmaansa.

5. Silla on näpistelijä. Hänen mukanaan lähtevät niin kaukosäätimet, kynät, isoveljen koulupaperit, topsit vessasta, astiat tiskikoneesta kuin roskatkin roskiksesta.

6. Sanni tykkää toistuvista iltarutiineista; viereen tulee aina Basse Bassetti ja Mara Muurahaiskarhu, sitten kahdeksan iltapusua tarkassa järjestyksessä ja lopuksi aina samassa järjestyksessä toistuvat hyvänyön-toivotukset; Hyvää yötä, Kauniita unia, Nuku hyvin, Ihan hiljaa, Pää tyynyyn ja Aa-aa sekä niihin kuuluvat käsimerkit.

7. Sillasta ja Sannista tulee varmaan kuin paita ja peppu, Heinähattu ja Vilttitossu. Silla ihailee ja matkii isosiskoaan kaikessa ja Sanni tykkää kun pikkusiskosta on kasvamassa hänelle leikkikaveri.