Välillä tännekin kirjaamaan ylös kesäisiä puuhiamme.

Ensin ihan omanapaista valitusta. Tämä ei kyllä kuuluisi tänne sivustolle ollenkaan. Mutta kun niiiin harmittaa...

Taisin jo jossain vaiheessa kehaista, että saan alakertaan oman kannettavan, jotta etenkin valokuvien käsittely olisi helpompaa. Ei se suunnitelma sitten ihan niin helposti toteutunutkaan. Löysin tosin sopivan pöydän, sain raivattua olkkariin siedettävän rakosen sille, tilasin koneen...mutta. Koneen saavuttua huomasin sen olevan rikki :-0

Kaikki oli muuten OK, mutta CD/DVD-laite ei toiminut. Siitä alkoikin aikamoinen soittorumba. Taho josta tilasin koneen sanoi, että koska olen avannut paketin ja ottanut koneen käyttöön, ei sillä ole palautusoikeutta. Sain monenlaisia ohjeita ja neuvoja niin puhelimitse kuin sähköpostitse vian korjaamiseksi, mutta mikään ei auttanut. Lopulta kone haettiin huoltoon. Nyt sitten riitelen myyjätahon kanssa sen vaihtamisesta uuteen. Haluaisin todella juuri sen merkkisen koneen kuin heiltä tilasin, mutta en todellakaan suostu maksamaan korjatusta laitteesta. Onneksi en olekaan vielä maksanut kyseistä laitetta.

Eniten minua ottaa päähän se, että he olettavat ihmisen jotenkin, pakettia avaamatta, pystyvän päättelemään onko sisällys ehjä vai rikki. Huomenna saan lisätietoja asiasta ja sitten päätän miten lähden asiaa hoitamaan.

 

Mutta nyt itse sivuston aiheeseen, eli meidän kullannuppuihin Sanniin ja Sillaan <3

Sillakin on jo tutustunut lähemmin altaaseemme ja paremmalla menestyksellä kuin viimeksi.

Sannikin on viihtynyt uimapuuhissa.

Neidillä alkaa olla jo niin voimakkaat rusketusraidat, että näyttää kuin hänellä olisi koko ajan uimapuku päällä.

Välillä on kiva vain lekotella isosiskon jättirenkaalla.

 

Heinäkuun-sivulla kuvia ja tarinaa yhdestä kesäisestä reissupäivästä.