Laitoin Syksy 2011-sivulle kuvia lokakuun puolelta.

Viime kuu olikin tytöille oikein mukava kun sekä Sannin kummi että tyttöjen mummi olivat käymässä. Silla muisteleekin joka puistokäynnillä, miten kivaa 'Leetan' kanssa siellä oli. Etenkin kiikussa pitää esittää moneen kertaan kuinka silloin otettiin kovia vauhteja.

Seuraavatkin kuvat ovat lokakuun puolelta. Tytöt leikkivät yhdillä suosikkileluistaan: muumeilla. Muumitalo, uimakoppi, laiva ja osa hahmoista olivat jo 15 vuotta sitten ahkerassa käytössä tyttöjen vanhimmalla isosiskolla ja -veljellä.

 

Silla-pikkuisen iho on kesän loputtua mennyt taas huonommaksi. Iho kutisee ja tytteli raapiikin itseään ihan yhtenään. Erityisesti yöt ovat aika vaikeita. Rasvaa ja laastareita kuluu kiitettävä määrä. Muutama päivä kokeiltiin vinkkinä saatua oliiviöljyn hierontaa ihoon, mutta kun vatsan ja rinnan seudulle nousi pieniä näppylöitä, pidämme nyt pienen tauon öljyn kanssa ja kokeilemme myöhemmin uudelleen.

Kokeiluja olemme tehneet myös hyla-jugurteilla muutaman päivän ajan. Vatsa tuntuisi sietävän hylaa tässä muodossa ihan hyvin. Ehkäpä jonkin ajan päästä voisi kokeilla jo muitakin hyla-tuotteita.

Sannin luku- ja kirjoitusinnostus ovat pikkuisen palaneet. Neiti ei ole pahemmin välittänyt kokonaiseen vuoteen kummastakaan taidostaan. Leikkiaulassa on selkeästi harrastettu jonkinasteista lukupiiriä, koska Silla tietää sellaisten kirjojen tapahtumista, joita emme ole hänelle lukeneet. Isosisko on siis ilmeisesti lukenut hänelle päiväsatuja kun he ovat puuhailleet kahdestaan.

Lokakuun lopulla tytöt pääsivät myös elämänsä ensimmäisiin Halloween juhliin. Hyvin maistuivat silmämunat ja sormenpalat :-) Mukana oli hienot keijuasut siipineen, mutta kumpikaan ei suostunut niitä päälle pukemaan. Vaan se ei vauhtia hidastanut kun tytöt saivat tutkia juhlien isännän kivoja leluja ja leikkiä hurjilla mustilla ilmapalloilla.