Nyt sitten kuvia Sannin ja Sillan makuuhuoneesta.

 

 

Uudessa kodissamme oli olohuoneen yhteydessä ruokailusyvennys, johon teimme tytöille oman makuutilan. Iskä pystytti seinän ja teki toiseen seinään oviaukon ovineen. Nyt on tytöillö oma nukkumapaikka vanhempien makuuhuoneen vieressä. Lelut ja leikkitila löytyy toiselta puolelta taloa. Siitä kuvia vähän myöhemmin.

 

Oveen tulostin netistä taulukehykseen kuvan nukkuvasta muumista.

 

Viirinauha on virkattu jämälangoista. Tauluhyllyt maalattu, olivat mustat. Mäntylipasto entisestä kodista. Pöytälamppuun vaihdettiin vaaleanpunaisen kuvun tilalle kirkaanpunainen. Käteviä nuo Ikean lamput!

 

Muumitalo ja uimakoppi on isompien sisarusten jäämistöä. Oiskohan jo 12-15 vuotta vanhat? Pienen puna-valkoisen mökin löysin kirpparilta. Ja emalimukit ostettiin Tuurin reissulla. Mukeissa säilytetään pieniä muumihahmoja, jotka ovatkin yksiä Sillan suosikkileluja.

 

Sinisävyinen muumikuva löytyi yhdestä ihanasta pienestä leluliikkeestä Ideaparkista ja valokuva Sillasta on napattu tänä kesänä.

 

Punainen kello on kirppislöytö jota ollaan vähän tuunattu strasseilla. Musta 'hahmo' on Sannin piirtämä muumihahmo.

 

Kauniit kukkanaulakot olen ostanut jo vuosia sitten Riihimäeltä. Nyt saatiin ne vihdoinkin sopivaan käyttöön: yöpukujen säilytyspaikka. Isot strassit on itse liimattu jälkikäteen.

 

Saammeko esitellä: virkkuvatit Virkku ja Vatti.

 

Koko huoneen idea lähti muumiaiheisesta pussilakanasta, jonka purin osiin ja ompelin verhoiksi. Yövalona isokokoinen tähtivalo.

 

Sannin sänky; verhokatos Ikeasta, tyyny virkattu isoäidinneliöistä, pussilakana myöskin Ikeasta. Hubert-koira on lahja kummilta ja uusi muumipehmo muutti taloon samoihin aikoihin meidän kanssa.

 

Juliste on ostettu samasta kaupasta kuin aikaisempi sinisävyinen muumikuva. Pikkasen piristettiin huoneeseen sopivammaksi punaisella värillä. Tyttöjen nimet lasten magneetti-kirjaimia. Nojatuoli on löytö käytettyjen huonekalujen myymälästä (äitin suosikki).

 

Sillan puolella vanha Ikean pikkutuoli ja seinäkirjoitus ( walldecor.fi) sekä kartongista tehdyt päivänvarjot.