Tälläinen yleisönosasto-kirjoitus oli paikallislehdessämme;

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi?

Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteet päällä ja paikka, missä nukkua, olet rikkaampi kuin 75% maapallon ihmisistä. Jos sinulla on rahaa pankkitilillä ja kukkarossa sekä muutama ylimääräinen kolikko lippaassa, kuulut maailman 8 rikkaimman prosentin joukkoon.

Jos heräsit tänä aamuna terveempänä kuin sairaampana, olet onnekkaampi kuin ne miljoona ihmistä, jotka eivät selviä tästä viikosta hengissä.

Jos et ole koskaan kokenut pelkoa sota-alueella, vankilan yksinäisyyttä, kidutuksen kamaluutta tai nähnyt nälkää, olet saanut enemmän kuin 500 miljoonaa muuta ihmistä maailmassa.

Jos voit mennä kirkkoon tai hengelliseen kokoukseen ilman pelkoa häirinnästä, pidätyksestä tai kuolemasta, olet onnekkaampi kuin kolme miljardia muuta ihmistä.

Jos vanhempasi elävät ja ovat vielä naimisissa keskenään, kuulut todella harvinaisten ihmisten joukkoon. Jos kuljet pää pystyssä ja hymyilet, olet ainutlaatuinen, sillä monet voisivat sen tehdä, vaan eivät tee.

Jos voit tarttua jotakuta kädestä, halata, tai koskettaa olalle, olet niitä harvoja, jotka tarjoavat eheyttävää kosketusta.

Jos luet tämän kirjoituksen, olet saanut yltäkylläisesti, sillä kaksi miljardia ihmistä maailmassa ei osaa lukea.

Nimimerkki; Lähimmäinen