Ihan ensin muutama talvinen kuva meidän pihalta. Lähinnä mummille. Hän kun kyseli puhelimessa onko meillä minkä verran lunta :-)

Tuolla lumen alla on meidän tuulimylly.

Ja tässä lasten leikkipaikka.

Ja joulusta jäänyt luhty.

Silla ei ole taaskaan nukkunut kovin hyvin. Tai siis...ei ole nukkunut melkein ollenkaan. Maitohappobakteerit ovat selvästi rauhoittaneet ilmavaivoja ja röyhtäyttelyä. Uusi rasva on kosteuttanut hyvin kuivia jalkoja ja käsivarsia. Kaikkien allergisoivien ruoka-aineiden välttäminen on lähes lopettanut yölliset kipuhuudot. Mutta kaikki ei silti ole ihan kohdallaan. Luulen että olemme oikeilla jäljillä, mutta silti vielä on jotain mikä pitäisi huomata. Todennäköisesti olemme jättäneet turhaan joitakin ruokia pois, mutta vastaavasti Silla syö vieläkin jotain mikä hänelle ei sovi. Posket lehahtelevat punaisikai vieläkin ihan yllättäin.

Olen miettinit monia asioita nyt ihan 'uudesta näkökulmasta'. Esim. vaikka Silla ei kärsikään ripulista, en ole varmaan kuin pari kertaa huomannut ,että hänellä on hätä. Me huomataan vaipanvaihdon tarpeellisuus vain hajusta. Ja vaikka Sillan iho on oikeastaan tosi hyvä, on hän raapinut itseään koko ikänsä. Ihan pienenä piti pitää jatkuvasti lapasia ettei hän raapinut kasvojaan verille. Ilman vaippaa häntä ei ole voinut koskaan pitää, muuten hän raapii heti peppuaan. Niska, jalat ja ranteen tuntuvat myös olevan kutiavia.

Lisäsin Tammikuun-sivulle viimeiset kuvat ja laitan vielä Helmikuun-sivulle uusia kuvia. Muutama lumikuva tulee sinnekin.