Muutamia tietoja näin pikaisesti kesken 'työpäivän'.

Koekuvauksessa ollutta isosiskoa ei valitettavasti valittu mainokseen. Naapurintyttöäkään ei onnistanut.

 

Isoveli ei sairastunut vatsatautiin :-O Vatsaa kyllä kiersi ja sattui päiväkausia, mutta ei sitten muuta. Viimeisin meistä sairastui viime sunnuntaina, joten kai hän olisi jo saanut tartunnan.

 

Sillan laktoositon ruokavalio alkaa menettää 'tehoaan' juuri kun lähestytään kahden viikon kokeilun loppusuoraa. Viimeiset kaksi yötä hän ei ole oikeastaan nukkunut ollenkaan :-(

En tajua miksi en ole aikasemmin huomannut yhtäläisyyttä Sillan ja toiseksi vanhimman isosiskon välillä. Isosisko on nimittäin ainoa meidän perheestä, jolla on aikoinaan todettu allergia. Hän ei tosin huutanut ja valvonut öitä ja hänellä oli enemmän iho-oireita. Vuoden iässä hänellä todettiin kanamuna-allergia ja silloin poistettiin ruokavaliosta kaikki herkästi allergisoivat aineet kuten tomaatti, mansikka, kala, pähkinät jne. Vähän ennen koulunalkua alettiin palauttamaan noita ruoka-aineita takaisin ja kaikki allergiaoireet olivat kadonneet. Sen jälkeen ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia. Vertasin Sillan ja isosiskojen neuvolakortteja toisiinsa ja näiden kahden siskon paino-pituuskehitykset olivat melkein identtiset. Ehkäpä olisi paikallaan seuraavaksi kokeilla noitten allergisoivien ruokien välttämistä.