Olipa mukava joulu. Lapset olivat iloisia ja aika kului juuri sopivasti. Joulupöydän antimet, isän laittamat, maistuivat kaikille. Eikä vähiten Sillalle. Hän maisteli oikein antaumuksella lähes kaikkea minkä vain eteensä sai. Pallasta tosin hieman kummasteli. Ei oikein tiennyt onko kyseessä tosiaan syötävä asia.

Illalla Pukki kolkutteli ja kolisteli ovella, mutta oli jo meidän ovelle ehtiessä jatkanut matkaansa. Sekä läheiset että Pukki olivat keksineet mukavia, tarpeellisia ja yllättäviäkin lahjoja. Silla sai pienen vauvanuken, autoja, teletapin ja hauskan puulelun...

Sannin lahjapino olikin jo jonkin verran isompi ja tytön silmät loistivatkin innosta kun hän näki kääröstä esiin tulleen puujunaradan. Kun isoveli vielä lahjoitti siihen sopivan Tuomas-veturin ei riemulla ollut rajaa.

Tuomas-veturi on, koirien jälkeen, Sannin suurin idoli. Niinpä äidin Lontoosta tuomat kortitkin olivat kovin mieleen...

Vielä tämä päivä ja huominen nautitaan perheen yhdessäolosta, sitten palaakin arki jo sen verran, että isällä alkaa taas työt. Onneksi jo ensi viikolla on taas juhla aihetta, kun vuosi vaihtuu. Silloin perinteisesti poltellaan tähtisadetikkuja ja grillataan laavulla makkaraa.

 Joulukuun lisäkuva-sivulla on kuvia aatosta.