Hiihtoloman viimeisiä päiviä viedään. Kotivoittoinen oli kyllä tämä loma, kun minulla oli kuitenkin etätyöni. Nimensä mukaisesti olisi kyllä voinut tehdä hommat jossain tosi etäällä, vaikka jollain aurinkoisella hiekkarannalla palmujen alla. Se se olisi kunnon ETÄtyötä :-)

Sanni nautti kovasti viime viikolla kun mummi piipahti muutamaksi päiväksi ja vanhin isosiskokin ennätti pistäytymään. Mummin lähdettyä oli vaan kovin ikävä kivaa leikkikaveria. Onneksi seuraavaksi tuli lempikummi, ja hän ehtikin olla meillä useamman päivän.

Ikeassa tuli pyörähdettyä sisustusvinkkejä katsomassa. Ruokalautasia tuotiin 12 kpl yhteishintaan 7,20e ja siivouskomeroon uudet hyllyt ja ritilät. Nyt on pesuaineet ja rätit hyvässä järjestyksessä. Yksi kiva ideakin löytyi; leikkitaso. Siitä suunnittelin oman version lastenhuoneen omista huonekaluista. Tälläinen siitä tuli;

Eli yhdistin kaksi vanhaa mäntytasoa takaosista yhteen ja päälle leikkasin palan kynnysmattoa. Tasolla on jo leikitty noilla dubloilla sekä Brion junaradalla. Joku päivä vielä ahkeroidaan ja rakennetaan pikkukoirille kokonainen legokylä. Onneksi meillä on varastossa odottamassa isin vanhan legot.

Helmikuun sivulla on muutama uusi kuva.