Ei tullut meille lumimyrskyä. Tuuli kyllä kovasti ja vähän pyryttikin. Vaan nyt tuo pari senttiä lunta jo sulaa kun on plussan puolella lämpötila. Sinänsä hieno juttu ettei tullut kunnon lumikelit. En tiedä miten olisin saanut Sannin pidettyä sisällä rauhassa sairastamassa jos talviset puuhakelit olisivat häntä ulos houkutelleet.

Molemmat tytöt ovat suht hyvässä kunnossa. Kurkkukipua kesti onneksi vain sen ensimmäisen yön kun sairastuivat, eikä kuumettakaan ole pahemmin ollut. Nenät vain vuotavat kuin avoimet hanat ja nenänpielet alkavat olla jo aika arkoina niistämisestä. Silla-parka juoksee karkuun kun vain näkee vilauksenkin paperin palasta jonkun kädessä. Pelkää että nyt taas joku tulee nenää putsaamaan. Eikä nenätippojenkaan laitosta selvitä ilman pientä painiottelua ja hurjaa määrää lirkuttuttelua. Sen verran kurjaa on noin pienenä sairastaa, että taidan käydä hakemassa Sillalle ensi viikolla influenssa-piikin.

Kaikki mahdolliset sisähuvitukset ja -leikit on käyty näinä päivinä läpi. Suosituimpia ovat legoilla rakentelu, koiraleluilla leikkiminen ja piirtäminen.

 

Tuo ympyrä ei ole muuten Sillan piirtämä ;-)

 

 

Huomasinpa yksi päivä, ettei Silla enää laitakaan kaikkea suuhunsa. Ei oikeastaan enää mitään. Nyt hän 'lueskelee' kirjoja ja piirtää kynillä. Ennen neiti ei niillä (eikä oikestaan millään muullakaan) mitään muuta tehnyt kun syödä naposteli.

 

Laitoin  sivulaatikkoon linkin meidän omalle joulusivustolle, jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa.